Pengikut

Friday, December 24, 2010

Search " Awek " dekat Google !

Hahaha tengah tengah boring tadi aku saja la gatal tangan nak check website best best dekat Google, then aku baru je tekan "Aw" results terus keluar "AWEK"
huishhh macam best je kan ahaha, dah la mata tengah ngantok ni tiba tiba ada la pulak benda yang best untuk ditengok hehehe. Aku pun saja la pi check website dorang mana la tau ada agensi mencari jodoh ke kan, lepastu aku bukak link ni http://awekcomelcun.blogspot.com/ baru je bukak dah aku dah macam walaweeeeey ni apa ni ? gambar gambar curi awek bogel ? hohooo memang tak boleh blah gileee. Aku tak tau la sape punya blog ni tapi aku rasa dia ni mesti kaki sangap 24 jam, celah mana tah dia rembat gambar gambar ni. Macam macam jenis gambar ada dalam tu weh contohnya awek tudung, awek cun, awek bikini, awek bogel dan macam macam lagi, korang nak tau korang check sendiri hahah aku tak nak tambah dosa hari jumaat ni. Apa apa pun kepada aweks aweks diluar sana kalau taknak gambar bogel korang or gambar ape ape lah kan kena curi ke ape ke, tolonglah jangan sesekali korang upload ehh, mana tau sedara mara korang ke mak ayah korang ke tengah search dekat google ni then terkeluar pulak gambar pelik pelik korang, mana lah nak letak muke weh ? haishhhh so faham faham je la pandai buat pandai simpan la yeeeee


p/s banyak lagi website pasal gambar curi ni haha dorang banyak amik gambar dekat fb setahu aku lah. so berhati berhatii di laman mayaaaaaa 

Best Blogger Tips

Senarai Orang Terkaya Di Dunia 2010-2011

CARLOS SLIM HELU


Carlos Slim Helu kembali meraih gelaran orang terkaya di dunia apabila harta kekayaan diumukan oleh majalah Forbes. Jumlah kekayaan Slim yang mencapai US$ 53,5 billion ini melampaui kekayaan Bill Gates dan Warren Buffet.
Slim menjadi orang pertama dari luar Amerika Syarikat (AS) yang mendahului barisan orang terkaya di dunia dalam tempoh 16 tahun terakhir. Nilai kekayaan Slim yang menguruskan syarikat telekomunikasinya sejak dua dekad lalu, meningkat sebanyak US$ 18,5 billion dalam setahun terakhir.


BILL GATES


Di tangga kedua, Bill Gates yang kekayaannya meningkat naik dari US$ 13 billion menjadi US$ 53 billion dan ketiga pula adalah pemilik Berkshire Hathaway Inc., Warren Buffet, dengan kekayaan meningkat naik dari US$ 10 billion menjadi U$ 47 billion.


WARREN BUFFETT

Ini adalah kali kedua sejak tahun 1995 Gates tidak dapat meraih tangga pertama, tulis majalah Forbes. 

Ranking 20 orang terkaya dunia versi Forbes adalah:

1. Carlos Slim (Mexico) – 53.5 billion dolar AS, telekomunikasi

2. Bill Gates (USA) – 53 billion dolar AS, Microsoft

3. Warren Buffett (USA) – 47 billion dolar AS, Berkshire Hathaway
4. Mukesh Ambani (India) – 29 billion dolar AS, Petro kimia, minyak dan gas.
5. Lakshmi Mittal (India) – 28.7 billion dolar AS, Baja.
6. Larry Ellison (USA) – 28 billion, Oracle
7. Bernard Arnault (France) – 27.5 billion dolar AS, LVMH
8. Eike Batista (Brazil) – 27 billion dolar AS, penambangan, minyak.
9. Amancio Ortega (Spain) – 25 billion dolar AS, pengusaha.
10. Karl Albrecht (Germany) – 23.5 billion dolar AS, supermarkets
11. Ingvar Kamprad & family (Sweden) – 23 billion dolar AS, Ikea
12. Christy Walton & family (USA) – 22.5 billion dolar AS, Walmart
13. Stefan Persson (Sweden) – 22.4 billion dolar AS, Hennes & Mauritz
14. Li Ka-shing (Hong Kong) – 21 billion dolar AS, campur-campur
15. Jim Walton (USA) – 20.7 billion dolar AS, Walmart
16. Alice Walton (USA) – 20.6 billion dolar AS, Walmart
17. Liliane Bettencourt (France) – billion dolar AS, L’Oreal
18. S. Robson Walton (USA) – 19.8 billion dolar AS, Walmart
19. Prince Alwaleed Bin Talal Alsaud (Saudi Arabia) – 19.4 billion dolar AS, Pelaburan
20. David Thomson & family (Canada) – $19 billion dolar AS, berita dan perusahaan informasi Thomson Reuters.



Best Blogger Tips